Zaterdag 27 januari was het dan zover. De Lionsclub Woerden kwam helpen met klussen. Dit jaar is hun goede doel ons project in de boomgaard. Doel van de dag: Het plaatsen van een nieuw hek om ons deel van de boomgaard af te scheiden van de rest. Dit is nodig zodat er geen vee de nieuw aan te planten bomen kan beschadigen. Daarnaast moest een deel van het bestaande hek aan de rand van de dijk verwijderd worden. Rond half negen werd er verzameld, na een kopje koffie kon er gestart worden. Onder de deskundige begeleiding van: Jan Keuning, Bas Ettema , Jeffrey Röling en ondergetekende werden de taken verdeeld. Ongeveer 10 Lions staken hun handen uit de mouwen. Ondertussen werd er in de keuken een uitgebreide lunch voorbereid door Ad Borsboom en Pete Green.

Ook is er een geweldig filmpje gemaakt door mats. https://www.youtube.com/watch?v=tpefuyeRiKc

Rond het middaguur is er heerlijk uitgebreid geluncht. Na de lunch verzamelden er nog meer Lions en kon ook begonnen worden aan het verwijderen van het vervallen bestaande hek aan de dijk.

Resultaat: Aan het einde van de middag stond het hek, totaal ongeveer 90 m. Het vervallen hek was afgebroken en afgevoerd. Met een hapje en drankje is de geslaagde dag bij het kampvuur nabesproken.

Grote dank aan de Lionsclub Woerden voor hun inzet. Onze boomgaard is klaar voor de volgende fase.

Martijn Koelink

Voorzitter