Op zaterdag 17 (tot en met zondag 18 maart) is er alweer de 37e editie van de legendarische NVDKO! 24 uur lang gamen tot je ogen er bij neervallen.

Heb je zin om een avondje/nachtje te gamen? Dan is het echt gaaf om hier aan mee te doen! Scouts, Explorers, Stam, vrienden en leiding zijn welkom om in een netwerk met computers en game consoles tegen elkaar te gamen, bestandjes uit te wisselen en offline vrienden te maken. Natuurlijk zijn de verkenners vanaf 11 jaar ook welkom mits ze toestemming hebben van hun ouders.

Ons plan is om de deel en de rest van de boerderij te veranderen in een grote speelhal waar iedereen kan gamen, tot de ogen neervallen. Vandaar nog steeds de naam: Nacht Van De Kleine Oogjes!

Eten (ontbijt/avondeten)
De organisatie biedt voor de mensen die dit willen de mogelijkheid om een ontbijtje te pakken. Wij zorgen voor brood en beleg, je mag zelf nog even smeren. (Vergeet dit niet aan te vinken in het aanmeldformulier, als je dit graag wilt. Dan kunnen we daar rekening mee houden)!

Wat is er belangrijk om te weten?
- Het gebruik van een koptelefoon is gewenst, speakers zijn niet welkom.
- Avondeten wordt net als voorgaande jaren verzorgd door een van onze koks.
- Als je wilt slapen kun je natuurlijk je slaapzak en matje meenemen en een rustig plekje in de boerderij opzoeken.

Wat kost het dan?
De kosten zijn €7,50. Hiervoor krijg je een plek aan de tafel, netwerkaansluiting, elektriciteit, avondeten, koffie of thee. En voor de mensen die dit aangevinkt hebben: ook een ontbijtje!

AANMELDEN

Tot dan,

NVDKO organisatie
ScoWo Advies Groep (SAG)
Michiel, Jeffrey, Jaap, Menno, Lex en JP