Woerden – Voor het tweede jaar op rij organiseert Scouting Woerden de Online Vossenjacht, als alternatief voor haar jaarlijkse fysieke Vossenjacht. De kinderen kunnen via de Vossenjacht App jagen naar de vossen die online verstopt zitten.

Iedere paaszaterdag kwamen zo’n 600 kinderen naar het centrum van Woerden om te jagen naar 50 op de los geslagen vossen. In verband met het coronavirus wijkt Scouting Woerden opnieuw uit naar een online omgeving, maar dat maakt het zeker niet minder leuk!

Verstopt
Op 3 april 2021 om 12.00 uur gaat de Vossenjacht App open (scowo.nl/vossenjacht) tot 16.00. Het spelt duurt ongeveer 3 uur. Je kan meespelen op drie verschillende moeilijkheidslevels: makkelijk, normaal en moeilijk. In de Vossenjacht App ontvang je hints, met de hints en puzzels begin je je zoektocht online. Wel goed zoeken, want sommige vossen zitten heel goed verstopt! Kan jij alle vossen vinden?

Niet alleen
Scouting Woerden wil alvast de deelnemende (lokale) organisaties bedanken voor het kunnen realiseren van het online evenement. De Online Vossenjacht 2021 is een van de meerdere acties om geld in te zamelen voor de vrijwilligersorganisatie. Vanwege covid-19 merkt de organisatie dat zeker nu in deze gekke tijd ieder dubbeltje telt.
Alleen doneren? Dat kan ook via scowo.nl.