Nicole Gottenbos 

3 mei 1991 – 9 februari 2023

 

We zijn diep getroffen door het overlijden van ons kaderlid Nicole Gottenbos.

 

Nicole was 25 jaar betrokken bij onze vereniging, waarvan de laatste jaren als leiding bij de Paradijsvogels.  Vooral haar wilskracht en gave om de mooie kanten van het leven te zien zullen we in herinnering houden.

Onze gedachten gaan uit naar Nicoles familie en andere naasten. Wij wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.  

Bestuur, vrijwilligers en leden Scouting Albert Schweitzergroep 

Overeenkomstig de wens van Nicole heeft de Albert Schweitzergroep een donatie gedaan aan Stichting Ambulancewens: Doneren | Stichting Ambulance Wens  

 

In Memoriam door de Paradijsvogels

In 2019 begon het weer te kriebelen en reageerde Nicole op een oproepje van de Paradijsvogels. De Paradijsvogels waren op zoek naar leiding en Nicole was gelijk enthousiast. Ze kwam een keer meekijken en is daarna niet meer weggegaan.

Opkomsten met kampvuur, pannenkoeken bakken en vooral Sinterklaas waren favoriet bij Nicole. Nicole zorgde altijd voor de muziek.

Ook gingen we op kamp. Nicole was druk met de voorbereidingen, samen boodschappen doen, uitje organiseren en spelletjes maken. Nicole sliep dat weekend thuis, maar stond ’s morgens vroeg weer op de boerderij met vers brood toen de rest nog diep in slaap was.  

We kennen Nicole als een enorme doorzetter. De laatste tijd lukte het niet altijd meer om fysiek mee te doen met de spelletjes. Toch was Nicole er altijd en deed ook veel op de achtergrond. 

Lieve Nicole, bedankt voor alles! Je creativiteit, goede ideeën, zorgzaamheid en gezelligheid. Zoals jij zelf al zei: we hebben een fantastisch team en blijven doorgaan. We gaan nog vaak aan je denken en zullen je erg missen!