Op zaterdag 6 januari organiseert de Holbihorde van Scouting Woerden een nieuwjaarsmarkt voor het goede doel.  De opbrengst gaat naar KiKa.

Om het nieuwe kalenderjaar in te luiden wil de welpengroep een steentje bijdragen in de strijd tegen kanker bij kinderen.

De welpen (leeftijd 7-11 jaar) gaan zelf kokkerellen en hebben onder andere vogelbollen en -huisjes geknutseld, die op de markt zullen worden verkocht. Kom gezellig langs om een glaasje warme chocomelk of glühwein te drinken in de exclusieve Holbi mok (zie foto, op=op) of een bakje erwtensoep of oliebol op te peuzelen!!

Help de Holbihorde om een mooi bedrag voor KiKa bijeen te krijgen en kom zaterdag 6 januari lunchen voor het Goede Doel! 

Wanneer en waar?

Zaterdag 6 januari op het plein van de Scoutingboerderij aan de Kromwijkerdijk 116.
Tussen 12.30 en 15.00  is de nieuwjaarsmarkt geopend en kunnen voor een klein bedrag (€3,00) hapjes, drankjes en knutsels worden gekocht die de welpen zelf gemaakt hebben. Betalen kan via Tikkie, iDeal of contant!

Doneren
Bent u verhinderd maar wilt de welpen wél helpen een mooi bedrag te doneren? Scan dan de QR code (zie bijlage) of gebruik de betaallink. Doneren kan tot en met 27 februari 2024. 

De QR-code en betaallink zijn geldig tot 29 februari 2024.

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=ZoHeBJeZQ7K7Q5uTI2HtSw