Alle normale opkomsten daarna zullen we om 9 uur verzamelen bij van Beynum/ Texaco. Hier vandaan fietsen we via zegveld waar een boodschap gedaan kan worden, naar de Meije. Hiervandaan gaan we zeilen, lunchen, een spel doen. Rond 16 uur fietsen we terug zodat we 16.30 uur weer bij van Beynum zijn. Wat je nodig hebt voor de opkomsten tijdens het zeil seizoen is:

  • Goede fiets (2x 13km per zaterdag)
  • Zwemvest (we hebben nog 2e hands)
  • Lunch pakketje en drinken
  • Droge kleren (waterdicht verpakt, als je geen waterdichte tas heb voldoet een vuilniszak in een rugzak ook)
  • Regenkleding (hierbij is een zwemvest verplicht)

Als je een opkomst niet aanwezig kan zijn, meld je dan af bij je boots (zie ledenlijst). Bootsen dienen zich af te melden bij Arthur (06-16554575) .

Ook voor dit jaar hebben we weer een mooi zomerkampterrein kunnen vinden. We zullen dit jaar kamperen op het Kaageiland aan de Kagerplassen, vlak bij Leiden. Het kamp zal van zaterdag 8 juli tot woensdag 19 juli zijn. De kosten voor dit kamp zijn €112,- Omdat wij ook moeten aanbetalen wil ik u verzoeken deze €112,- op de korte termijn over te maken naar bankrekening nummer 48 27 30 218 tnv: AI Baars te Woerden. Geef hier a.u.b. de naam van het lid aan. De betaling zullen wij zien als een bevestiging dat de zeeverkenner meegaat en dat de ouders/verzorgers er achter staan. In delen betalen is ook mogelijk, geeft u dit a.u.b. aan. Verdere gegevens over zomerkamp zullen nog verstrekt worden. Voor het zomerkamp is Roeland contact persoon hij is te bereiken op 06-41779580 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit jaar bestaat de Albert Schweitzer groep 40 jaar, daarom is er met hemelvaart een bijzonder kamp georganiseerd voor alle groepen. Ook wij doen mee aan dit WAS-kamp (Western Albert Schweitzer). Donderdag 25 mei zullen we om 9:45 vanaf de houttuinlaan met bussen naar Baarn gaan. Zondag om 14:00 zullen wij weer terugkomen op de houttuinlaan. Dit kamp zal €25,- gaan kosten.

Met Pinksteren zullen we dit jaar vanwege WAS-kamp niet met de boten naar Maurik gaan. Wel willen we met de oudere leden (16+) een bezoek brengen aan dit kamp. De opkomst van 3 juni zal daarom komen te vervallen.

Dit jaar organiseren we op 13&14 Mei ook weer een instructie weekend om iedereen op een goed zeil niveau te brengen. Dit weekend slapen we op de scoutingboerderij. Het kost: €5,-

Graag wil ik u mededelen dat wij versterking in ons leidersteam hebben gekregen: Susanne van der Veen is 19 jaar. Zij is oud zeeverkenner en 2 jaar wilde vaart. Zij is ook actief als instructrice bij scouting zeilschool Nederland. Laura Dijkstra is 18, zij is ook zeeverkenner geweest en komt vanuit de wilde vaart. Zij hebben beide al enkele opkomsten leuk meegedraaid.

Over alle kampen zal nog een specifieke brief komen. Vragen zijn altijd welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel de schipper: 06-16554575 (Arthur Baars).

Met vriendelijke groet namens het leidersteam,

Roeland Winter