Deze keer vinden alle activiteiten plaats rond de boerderij aan de Kromwijkerdijk. Graag uw speciale aandacht in verband met het halen en brengen van uw kind. Onderaan deze brief vind u hierover enkele instructies.

Na de opening om 12.30 uur en het maken van de groepsfoto gaan we eerst overvliegen. Ouders/verzorgers die hier bij aanwezig willen zijn, zijn uiteraard welkom maar komt u svp op de fiets want het is niet mogelijk uw auto te parkeren. Direct na het overvliegen starten we met het spel Scoutingpretpark; hierbij worden in groepjes allerlei attracties bezocht, waar geld (scowo's) mee te verdienen is. Na de prijsuitreiking wordt de dag om 15.30 uur afgesloten.

Er zijn aan deze dag geen kosten voor de leden verbonden. Wel is het de bedoeling dat de kinderen voor hun komst thuis al hebben geluncht. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd vanuit de Albert Schweitzergroep.

AUTOMOBILISTEN EN FIETSERS:
Om chaos op de dijk te voorkomen, stellen we eenrichtingsverkeer in vanaf garage Midland alsmede een breng- en ophaaltijd. Houdt u zich s.v.p. zoveek mogelijk aan onderstaande tijden.

Parkeren op het Scoutingterrein of bij de buren is niet mogelijk. Kom s.v.p. op de fiets.

De zeeverkenners worden om 12.20 op de boerderij verwacht. Om 15.35 kunnen ze opgehaald worden/vertrekken.

Zijn er nog vragen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-41779580

Overvliegcommissie - Jolanda, Marjolein, Paul en Ruud